×
Реєстрація

Профіль

Информація для входу

або Ввійти

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Токарні верстати

Токарні верстати JET фото

Сітка Список

Сортувати у порядку зменшення

11-12 of 12

Сторінки
  1. 1
  2. 2
  1. 3520B Powermatic Токарний верстат по дереву
    145000,00 грн

    Powermatic 3520B – добре оснащений токарний верстат для роботи з заготовками великого діаметру. Має масивну конструкцію з чавунними опорними ніжками і загальною вагою близько 300 кг, що сприяє хорошому гасінню вібрацій. У штатному варіанті виконання (без подовжень станини) порівняно компактний і займає в довжину менше двох метрів.

    Дана модель, як і все обладнання Powermatic, адресована вимогливим користувачам: деревообробникам-професіоналам або захопленим своїм хобі любителям. Завдяки продуманій конструкції і високій якості виготовлення і ті й інші не будуть розчаровані.

    Детальніше
  2. 4224B JET Токарний верстат по дереву
    163000,00 грн

    Професійний токарний верстат важкого класу Powermatic 4224B поєднує найкращі характеристики з високою якістю виготовлення, широким оснащенням і багатою комплектацією. Обладнання цієї марки почали виробляти в 1921-му році в США, за видатні в своєму класі характеристики Powermatic був визнаний «золотим стандартом», на що вказує і колірне рішення в зовнішньому оформленні.

    Конструкція зібрана з масивних чавунних деталей, її загальна вага становить майже 400 кг, що досить для точної без вібрацій роботи з великими заготовками. Діаметр обточування над станиною 610 мм, цей параметр можна збільшити, повернувши на 180° передню бабку. Міжцентрову відстань 1067 мм можна збільшити до 2667 мм, встановивши подовжувач.

    Детальніше

Сітка Список

Сортувати у порядку зменшення

11-12 of 12

Сторінки
  1. 1
  2. 2